kolmapäev, 22. aprill 2015

Eneseanalüüs


Ootasin käesolevat kursust väga, sest andekuse ja loovuse teemad on mind alati huvitanud, seni aga küllalt kaugeks jäänud. Nii oli mul selle aine raames võimalik end valdkonnaga mõnevõrra rohkem kurssi viia.  
"Andekad lapsed ja loovus" sisu omandamisele aitas suurel määral kaasa ka aine "Erivajadusega laps ja hälbiv käitumine" samaaegne läbimine, mille käigus kirjutasin referaadi andekusest hariduslike erivajaduste kontekstis. Sain kahe aine materjale ja teadmisi omavahel põimida.
Kõige kasulikumad minu jaoks selles aines olid õppejõu poolt jagatud sisukad ja rohkete näidetega illustreeritud õppematerjalid. Rääkides õppetegevustest, õppisin kõige rohkem iseseisvalt õppematerjaliga töötades ja kohustuslikke ülesandeid sooritades. Nii suurearvulise õpilaste grupi puhul jääb loenguosa õppeprotsessis paratamatult tahaplaanile.
Ainekursuse lõppedes võin öelda, et andekus ja loovus jäävad kindlasti teemadena minu huviorbiiti ja võimalusel uurin nende kohta tulevikus veel. Käesolev kursus oli hea huviärataja.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar